Over ons

Welkom bij TensCare waar wij de kracht van TENS-technologie inzetten voor pijnverlichting en het verbeteren van de gezondheid in Nederland en België. Ons verhaal is er een van passie, innovatie en toewijding aan welzijn, van de oprichting van TensCare tot de introductie in Nederland en België.

TensCare in Nederland en België

Geïnspireerd door de innovatieve kracht en het potentieel van TensCare tijdens een ontmoeting op Medica, heeft Lies-Anne Kramer, oprichter van Ydona B.V., het initiatief genomen om TensCare naar Nederland en België te brengen. Lies-Anne’s visie is om betrouwbare, toegankelijke en hoogwaardige TENS-oplossingen beschikbaar te maken, ondersteund door uitgebreide informatie en klantenservice, waarmee klanten geïnformeerde keuzes kunnen maken over hun gezondheidszorgbehoeften.

Bij TensCare geloven we in het bieden van een pijnvrije toekomst voor iedereen, ondersteund door betrouwbare en toegankelijke gezondheidsoplossingen. Lies-Anne’s missie om TensCare in Nederland en België te introduceren is een getuigenis van de toewijding aan deze visie, waardoor we vooroplopen in de markt van pijnverlichting en gezondheidsverbetering.

Ontdek de kracht van TENS-therapie met TensCare en word deel van onze gemeenschap die streeft naar een gezonder, pijnvrij leven.

Missie & visie

Met een breed assortiment producten verkrijgbaar via apotheken, ziekenhuizen en online, en export naar meer dan 40 landen wereldwijd, staat TensCare voor kwaliteit en innovatie. We streven ernaar om onze technologieën toegankelijk te maken voor een breed publiek, met een aanbod dat varieert van pijnverlichting tot ondersteuning bij fysieke activiteiten en welzijn. Onze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van individuele gebruikers, terwijl we ook streven naar een voortdurende verbetering en innovatie van onze oplossingen.

Onze geschiedenis

TensCare, opgericht in 1994, heeft zich ontwikkeld tot Europa’s grootste distributeur van TENS-apparaten. Ons succes is gebaseerd op een diepgaand begrip van de behoeften van onze klanten en uitgebreide ervaring in de ontwikkeling en vervaardiging van TENS-apparaten. In het hart van TensCare bevindt zich een team van ingenieurs gewijd aan voortdurende onderzoek en ontwikkeling, ervoor zorgend dat onze producten de marktleiders blijven door modern design te combineren met de nieuwste technologie.

WhatsApp