Verzending en levering

Bestellingen geplaatst vóór 14:00 uur op een werkdag worden dezelfde dag nog verzonden. Als je na 14:00 uur of in het weekend bestelt, versturen we je bestelling de volgende werkdag.

In Nederland & België kost de verzending €6,95 voor bestellingen onder de €75. Boven de €75 is de verzending gratis.

We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. De geschatte levertijd hangt af van je locatie, de beschikbaarheid van producten en de gekozen verzendmethode. Tijdens het afrekenen geven we een schatting van de levertijd, maar houd er rekening mee dat er soms vertragingen kunnen optreden die buiten onze controle vallen.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestigingse-mail met een trackingnummer. Met dit nummer kun je de verzendstatus van je bestelling online volgen. Als je geen trackinginformatie hebt ontvangen of als je andere vragen hebt over je bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice.

Als je pakketje niet binnen de verwachte levertijd bij je is aangekomen, neem dan alsjeblieft zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen direct actie ondernemen om te achterhalen waar je pakket zich bevindt en ervoor zorgen dat het zo snel mogelijk bij je wordt afgeleverd. Je kunt ons bereiken via de contactgegevens op onze website. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, en we staan klaar om eventuele problemen met de levering efficiënt op te lossen.

WhatsApp